Logo


Schaarbrug Extended PlusCar-Lift

Schaarbrug Extended Plus Schaarbrug Extended Plus Schaarbrug Extended Plus Schaarbrug Extended Plus Schaarbrug Extended Plus Schaarbrug Extended Plus

De schaarbrug Extended Plus is ontstaan door te luisteren naar de wensen van de gebruikers van de schaarbrug. Voordeel van de vernieuwde schaarbrug is dat er nu meerdere modellen zijn voor de verschillende automodellen zoals: verlengde bussen, 7-zits personenauto`s, oldtimers etc.

Vaak was het een probleem om deze auto`s correct te heffen. Met de schaarbrug Extended Plus zijn deze problemen nu verleden tijd. Geproduceerd in Europa is er expliciet gekozen voor beter staal en laswerk waardoor de stabiliteit is verbeterd.

De verlenging en verbreding, maar met name de nu verschuifbare armen leiden tot een functionelere uitrusting van de werkplaats. De schaarbrug Extended Plus is speciaal ontwikkeld om werkzaamheden te verrichten welke anders gebukt of liggend uitgevoerd moeten worden. Het voordeel is nu dat er een grotere bodemvrijheid is om aan de auto te werken, vooral rond de wielkasten en de dorpels.

Zie de verklarende foto's bij het product voor een visuele uitleg.

Blauw-Zwart
Staal
Car-Lift
S-Car-Lift-Extended-Plus
2800 kg
1000 mm
105 mm
275 kg
Luchtdruk
6-7 bar
Prijs op aanvraag

Schrijf een beoordeling over Schaarbrug Extended Plus en maak kans op een waardebon € 100,-

Waardering:
Toelichting:
Naam:
Email: