Logo


Schaarbruggen

Schaarbruggen worden in Nederland ook wel hefbruggen of hef-schaarbruggen genoemd. Deze bruggen zijn makkelijk in gebruik. Met een 220 volt compressor brengt u deze schaarbrug in iedere gewenste hoogte. Op www.car-lift.nl vindt u de schaarbrug of schaar of hefbrug naar uw keuze. Car-lift heeft tegenwoordig de Extended series. Deze nieuwe serie van schaarbruggen en hefbruggen is ontwikkeld door te luisteren naar de behoefte van de klant. De schaarbrug is geschikt beletteraars, carwrappers en bedrijven. De schaarbrug is erg arbo-technisch omdat u niet meer hoeft te bukken tijdens het werken en dat betekent dat u dus geen last van u rug krijgt tijdens het werk. De schaarbrug is praktisch en makkelijk te verplaatsen.

Schaarbrug 5500
Art.nr.: S-CAR-LIFT
Prijs op aanvraag
Info
Schaarbrug Extended
Art.nr.: S-Car-Lift-Extended
Prijs op aanvraag
Info
Schaarbrug Extended S
Art.nr.: S-Car-Lift-Extended-S
Prijs op aanvraag
Info
Schaarbrug Extended Plus
Art.nr.: S-Car-Lift-Extended-Plus
Prijs op aanvraag
Info
Schaarbrug Extended Plus S
Art.nr.: S-Car-Lift-Extended-Plus-S
Prijs op aanvraag
Info
 

Online schaarbruggen kopen

Bij ons besteld  u gemakkelijk online een schaarbrug en wij leveren die bij u op locatie af. Mocht het zijn dat u nog vragen heeft of wilt u de lift een keer komen bekijken neem dan contact op met een van onze medewerkers op 033-2580788.

Voor het gebruik van de juiste compressor kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkoopmedewerkers. Die leggen je graag uit wat de beste optie is voor elk product.

Werking van onze brug

De schaarbrug wordt door middel van een compressor op hoogte gebracht. U kunt met deze schaarbrug vrij om de auto heen lopen. Dit is erg handig voor autorestaurateurs, car-wrappers, poetsbedrijven en beletteringsbedrijven. Ze kunnen met deze brug overal makkelijk bij, omdat de steunen aan de onderkant van de auto zitten.  

Ook hebben wij tilarmen waar u de auto makkelijk op kan rijden. De lift wordt dan op hoogte gebracht en u kunt makkelijk aan het werk.

Foto's

Bovenin vindt u het kopje foto's. Hier ziet u de details van onze schaarbrug. Ook krijgt u een mooi beeld van hoe onze lift eruit ziet en hoe die werkt.  

Adresgegevens

Car Lift
Onderdeel van ISCA Nederland BV
De Wel 12a
3871 MV Hoevelaken
Tel: 033 - 2580788
Email: info@car-lift.nl

Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Advies nodig?
Bel ons op 033-2580788
Of stuur onze klantenservice een email.
Car-lift vindt u op
betaal logo's

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2020 - car-lift.nl