Logo


Poetsbrug Extended Plus SCar-Lift

Poetsbrug Extended Plus S Poetsbrug Extended Plus S Poetsbrug Extended Plus S Poetsbrug Extended Plus S Poetsbrug Extended Plus S Poetsbrug Extended Plus S

De poetsbrug Extended Plus S is ontstaan door te luisteren naar de wensen van de gebruikers van de poetsbrug. Voordeel van de vernieuwde poetsbrug is dat er nu meerdere modellen zijn voor de verschillende automodellen zoals: verlengde bussen, 7-zits personenauto`s, oldtimers etc.

Vaak was het een probleem om deze auto`s correct te heffen. Met de poetsbrug Extended Plus S zijn deze problemen nu verleden tijd. Geproduceerd in Europa is er expliciet gekozen voor beter staal en laswerk waardoor de stabiliteit is verbeterd.

De verlenging en verbreding, maar met name de nu verschuifbare armen leiden tot een functionelere uitrusting van de werkplaats. De poetsbrug Extended Plus S is speciaal ontwikkeld om werkzaamheden te verrichten welke anders gebukt of liggend uitgevoerd moeten worden. Het voordeel is nu dat er een grotere bodemvrijheid is om aan de auto te werken, vooral rond de wielkasten en de dorpels.

Zie de verklarende foto's bij het product voor een visuele uitleg.

Blauw-Zwart
Staal
Car-Lift
P-Car-Lift-Extended-Plus-S
2800 kg
1000 mm
105 mm
275 kg
Luchtdruk
6-7 bar
Prijs op aanvraag

Schrijf een beoordeling over Poetsbrug Extended Plus S en maak kans op een waardebon € 100,-

Waardering:
Toelichting:
Naam:
Email: