Logo


Poetsbruggen

Een poetsbrug is onmisbaar in uw garage of werkplaats. U kunt deze door middel van een compressor gemakkelijk op hoogte brengen. Doordat de auto op elke gewenste hoogte kan worden ingesteld, kunt u de auto gemakkelijk poetsen, banden vervangen of schokdempers vervangen. Met de poetsbrug Extended series kunt u de poetsbrug makkelijk verplaatsen en 360 graden draaien. De poetsbrug is arbo-technisch erg verantwoordt omdat u niet hoeft te bukken tijdens het werken waardoor u geen last krijgt van uw rug. Met twee poetsbruggen kunt u zelfs een limousine liften. De poetsbrug is ontworpen volgens Europese veiligheidsnormen en is uitermate geschikt voor de particuliere gebruiker. De poetsbrug is makkelijk op te bergen in een garage of werkplaats.

Auto poetsbruggen online kopen

Deze bruggen kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Wij leveren de lift dan op locatie en zorgen ervoor dat die werkt als we vertrekken. 

Poetsbrug 5500
Art.nr.: P-CAR-LIFT
Prijs op aanvraag
Info
Poetsbrug Extended
Art.nr.: P-Car-Lift-Extended
Prijs op aanvraag
Info
Poetsbrug Extended S
Art.nr.: P-Car-Lift-Extended-S
Prijs op aanvraag
Info
Poetsbrug Extended Plus
Art.nr.: P-Car-Lift-Extended-Plus-S
Prijs op aanvraag
Info
Poetsbrug Extended Plus S
Art.nr.: P-Car-Lift-Extended-Plus-S
Prijs op aanvraag
Info
 

U kunt gemakkelijk om de auto heen kunt lopen wanneer de brug op hoogte is gebracht. Dit maakt deze brug uitermate geschikt voor poetsbedrijven. 

Advies op maat

Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder met uw keuze voor de juiste brug. Zij stellen de juiste vragen om uiteindelijk voor u het beste resultaat te krijgen. De verschillen in het aanbod liften is erg groot in Nederland. Elke lift heeft zijn eigen werking en zijn eigen voordelen.

Adresgegevens

Car Lift
Onderdeel van ISCA Nederland BV
De Wel 12a
3871 MV Hoevelaken
Tel: 033 - 2580788
Email: info@car-lift.nl

Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Advies nodig?
Bel ons op 033-2580788
Of stuur onze klantenservice een email.
Car-lift vindt u op
betaal logo's

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2019 - car-lift.nl